tirsdag 17. januar 2012

Sandkrabber og Good Price for you

Startet dagen med stooor frokost, som vanlig. Den endte med kaffe og kanelsnurr.

Nesten som en vane, gikk vi ned på stranda, til en utrolig herlig blå himmel. Ganske sikkert den varmeste dagen til nå. Stranda i Kamala er sikkert 2 km lang, med strandstoler, barer og strandresturanter hele veien. "Vår" strandstolhai er i den nordlige enden, og han og (trolig) familien driver også bar, matservering og massasje:-)

En ting det er mye av, er selgere, såkalte "Good Plies for you", med påfølgende "Madam", eller "Boss", ettersom hvem av oss som er "dum" nok til å kikke opp. De selger alt fra frukt, doughnuts, tepper, t-skjorter, sengetepper etc... Ofte er dette mennesker fra Myanmar (Burma)
I dag ble Gøran tilbydt hårbånd?? Du skal være god selger for å lure på en hårløs stakkar et hårbånd, men hun skal ha for forsøket:-)

Lunsj i dag spiste vi på strandresturanten, Merete sandvich og fries, Gøran pasta og reker. God mat til en meget hyggelig pris.

I dag var det også mye, og store bølger, som skylte alt mulig langt opp og forbi solsengene våre. Prøve lenge å få tatt bilde av ei sandkrabbe, men dette var ikke lett med en iPhone! Så fort jeg trykket/beveget meg litt, pilte den avsted fortere enn jeg klarte å se. På ett av bildene fikk jeg den...kan du se den?

Sola har virkelig gjort sitt i dag, vi har skrudd av lyset på rommet, og kan jammen skimte rødskjær fra sofaen;-)

Vi gikk inn til Sunprime (Ving sitt hotell) inne i Kamala for å spise middag i kveld. Koselig resturant, litt mere Thai enn Mariott sin. Prisene er ganske like, fra 150 bath for Thai-mat, til 450 bath for typisk vestlig mat, og midt i mellom for italiensk, som pasta og pizza. Merete valgte sistnevnte i dag, Pasta Carbonara, og Gøran en thairett som hverken var lett å uttale, eller huske navnet på. Iallefall var det reker/scampi med en mørk, kraftig saus, og ris til. Øl til maten; Singha for mor, Tiger for far:-) Tiger er et øl som har noe mer bitterhet enn Singha, ligner mer på Ringnes:-)
Og dessert, anbefalt av kokken; eple/rosiner innbakt og friter, med iskrem; yammi....

I morgen flytter vi inn til Patong, til noe mer livat plass enn Kamala.

God natt fra to (altfor) røde nordmenn i Thailand:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar