fredag 1. februar 2013

2nd day - Patong

Måtte bare ha litt engelsk i overskriften...lite nordmenn (eller Skandinaver for den skyld), så språkkunnskapene blir skjerpet litt. Frokost i baren, kl 1000, litt på etterskudd med søvn, slik at frokosten ble litt senere enn vanlig.

Stranda i Patong er en naturlig del av dagen, så vi røsket med oss bøker, iPod'r og håndklær, og gikk ned etter frokost. Standard frokost på mor stekt egg med bacon (som gubben fikk overtatt), og omelett for far, begge med toast, juice og kaffe. Koselig å sitte i baren, småpratet med andre gjester, både bikere og fra mange andre kulturer.

Sola har tatt bra på kroppene i dag, men lys rosa er også en pen farge:-) Lunsjen ble inntatt ca 20 meter fra solsenga, i ei sjappe der de lokale spiser. Knallbra mat, M bestilte Fried Nudel Chicken (trolig en favoritt), men G måtte ha noe mer spicy; en Fried Chili with Chicken. Fruen valgte en drikk, som noen ikke klarer å skrive, men kan forklares med en rød boks, og hvit farge på skriften. Falt nok noen hakk ned på skalaen hos gubben da....men han valgte Lipton Ice Tea.

To cruiseskip har vært utenfor stranda i hele dag, med det Thailandske forsvarets Fregatt på slep. Nesten fullt på stranda, men konemor kommer godt overens med Beachboysa, så det ble en ordning for solsenga allikevel.

Middag i dag ble, nok en gang, i baren til Nicky; Pasta Carbonara på fruen, og Pizza Pha Nang på gubben...med tilhørende Singha og Carlsberg å drikke. Ja, vi holder oss til riktig bryggerikonsern, ja...om noe lurer...

En liten runde i baren (litt stille her i dag) før kvelden rundes av...ehhh....nei, litt tidlig; Ouzo og Jæger foran padd'n med oppdatering av diverse sosiale medier, inkludert chat med dattera...

I morgen går turen trolig til Kata Beach, prøve stranda der, og besøke noen barer og restauranter som er anbefalt...

Vi hører fra oss...M&G

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar