mandag 4. februar 2013

Mandag, varmt og rolig...

Kort dag i dag, stille og rolig på stranda, ligget under parasollen stort sett hele dagen, med avbrudd av lunsj; Club Sandwich og Fried Chicken med fries....skulle egentlig vært Shrimp, men gutten hadde ikke helt språkkunnskapene inne...
Satt under noen palmer, og sterk vind var det...slik at vi ventet ei kokosnøtt nårnsom helst rett i skallen:-)

Traff noen nordmenn og østerrikere som bor her fast store deler av året, og de kunne bekrefte at det pr dags dato er meget lite nordmenn/skandinaver i Phuket, og at det stort sett er mye turister fra Russland, samt de tidligere Sovjet-statene...
Skal man dra til Phuket i dag, anbefaler mange å dra til Surin Beach...noe stillere Strand, samt mindre turister. Patong er veldig styrt av prostitusjonsmiljøet rundt Bangla Road, men det er lite synlig slikt i den delen vi bor.

Vi har også blitt frarådet å dra til Pattaya, og Jomtien av samme grunn...
Vi drar dit de siste dagene av ferien, og skal enten avkrefte eller bekrefte dette. Det sies også at de samme områdene er minst 50% billigere...det stemmer ikke helt med det vi opplever når vi skal booke hotell...men vi gleder oss til å sjekke shoppingforholdene der oppe.

Kvelden ble rundet av i baren til Nicky, med broren hans som vennlig vert. Middagen besto i TomYang suppe til mor, og Green Curry til far...Traff noen nordmenn, som var innom for å se på hotellet, og som vi sa bekreftende til at det var verdt et besøk!
De som har vært, kommer alltid tilbake.

Kveldshilsen fra M&GIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar