søndag 3. februar 2013

Søndag - hviledag?

Søndag er ikke hviledag i Thailand. Tror ikke det er noe som heter hviledag her. Satt ved frokostbordet i dag, selvsagt i baren, da det plutselig kom innom en Lamborghini...En bil som koster 35.000.000 baht her nede. Andre bilen av samme typen vi har sett her.

Gutta på verkstedet hadde bygd ferdig ennå en Harley, som skulle leveres til kunden i dag. En liten OCC, dette...

Lunsjen i dag ble nesten det samme for mor og far, Thaimat med ris...herlig!

Etter vi komm opp igjen fra stranda i dag, gikk vi bort til sentrum i Patong, og ned Bangla Road...kanskje ikke den mest anbefalte gata for alle. Nesten overfalt av alle som hadde noe å selge, og det manglet ikke på noe å selge...bryr seg ikke om det er mann eller kvinne de skal selge til, bare de kan selge noe...:-) Og der går familier med små barn...?
Thai er gode på å kopiere, det skal de ha...Angry Birds, har de kunne bruke til å selge blant annet stripping...da heter Angry Babes...de kaller det visning av modeller...

Vi fant en liten koselig restaurant, ICC, for å spise middag i dag. Indian Curry Club var navnet. God mat, og koselig stemning, takket være en serviceinnstilt familie som driver plassen. Yngste jenta var nok ikke eldre enn vår; fjorten, men like fullt i jobbe med å servere for gjester.
God mat var det også; M bestilte Chicken Tikka Masala, og G Tandoori Chicken...godt med kunne nok vært en anelse mer spicy for G...med øl og vann til maten, samt Papadum til forret, kom det hele på den nette sum av underkant av BHT 1000, inkludert tips...som tilsvarer under kr 200,-

Gikk etter på innom Jongceylon, et kjempestort kjøpesenter, der M fant seg noen fine øredobber å ha....og bestilte oss kaffe og iskaffe.

Avsluttet kvelden i baren hos Nicky, og ga Kai (bror til hotelleieren) en sixpack med skikkelig øl (Ringnes)...

Vi har det bra, tross en rar rosa farge... god natt til alle i Noreg:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar